Za vse, ki cenijo vrednost mirne izkušnje.

Čustvena priprava na porod

pragenant.jpeg

✔  Pozitivna naravnanost k porodu

✔  Opremljeni porodni spremljevalci

✔  Psihološki pristopi k bolečini

✔  Uspešna komunikacija z osebjem 

✔  Soočanje z izzivi po porodu 

Dovolite, da se vam za začetek predstavim:

Ustanoviteljica Čustvene priprave na porod,

ba.psihoterapije,

poslovna direktorica Centra za osebnostni razvoj in psihoterapijo

Tekom let sem imela čast spoznati in delati z vrsto parov v pričakovanju,  spremljati njihove porode ...  ki me vsakič znova opominjajo na raznolikost in unikatnost vsakega para posebej. 

Prav tako sem s predavanji na mnogih koncih Slo (celo na Zdravstveni fakulteti, oddelek za babištvo) dodelala svoje predavateljske sposobnosti, ki tudi naredijo izkušnjo prijetnejšo :)

Lepe izkušnje, ki jih pari v pričakovanju dosegajo tudi s pomočjo mojih priprav, potrjujejo globoko zaupanje v delo, ki ga opravljam. Tako ostaja moje poslanstvo enako kot sem ga doživljala na prvi dan svoje poti : želim tem več parov pospremiti do poroda,  ki jim bo služil kot navdih in močan temelj za vse nadalje starševske in partnerske izzive, ne glede na to ali je to povsem fiziološki/ naraven porod  ali carski rez.

Diplomirala sem na dunajski Univerzi Sigmunda Freuda (SFU) iz psihoterapevtske znanosti in se specializirala v integrativni geštalt terapiji na Fritz Perls inštitutu. Po dveh izjemno različnih porodnih izkušnjah, sem svoje moči in znanje usmerila v več strani: psihoterapijo, delo s študenti na SFU in pripravo na porod, ki jo zdaj izvajam že sedmo leto.

Glede na množično ponudbo, ki je v zadnjih letih preplavila naš trg, verjamem, da sem posebna prav  v svojem načinu približevanja znanja parom. Način dela, ki se odvija v intimnih skupinah, v kombinaciji s sočutnim prilagajanjem na potrebe  parov,  učinkuje zelo dobro na uspeh mojih parov. Prepričana sem, da  je mi znanje iz psihoterapije pri temu v veliko pomoč.

 

Sem Tara Hughes

COuple_edited_edited_edited_edited.jpg

VABIM TE NA SPLETNO PREDAVANJE "POROD BREZ RAZTRGANIN IN ŠIVOV"

Na 30min predavanju najdeš kar iščeš

 

Kaj lahko narediš ti, da preprečiš pojav                    raztrganin na porodu?
 

Kateri položaji so najnevarnejši za raztrganine?

Kako vpliva tvoje počutje na prožnost tkiv?

17. Junij ob 19:00 - 20:00

Strah pred raznimi poškodbami na porodu je prisoten pri mnogih porodnicah - še posebej, ko govorimo o presredku. Žal pa mnogo žensk ne ve, da se lahko tudi same bolj zaščitijo - četudi ne vedno v celoti, pa vsaj v izjemno veliki meri. Prisluhni moji razlagi, ki te bo opremila z razumevanjem:

17. Junij ob 19:00 - 20:00

ta%25C4%258Dke_edited_edited.jpg

IZJAVE UDELEŽENK

review 1.png
review 3.png
review 4.png
review 5.png

NEKAJ MOJIH PRISPEVKOV:

INTERVIJUJI: