040 555 608

Center za osebnostni razvoj in psihoterapijo, Trg MDB 5, 1000 Lj

Success! Message received.

Marko

"Tam, kjer sva se prej zapletla v kreg, komunikacija zdaj teče. Skupina nama je odprla oči, kam usmerjati fokus - ne samo na porodu, ampak tudi v odnosu med nama. S punco se počutiva bolj povezana in se še bolj veseliva najine punčke kot prej.

Res priporočam!"

Ksenija

"Nisem si predstavljala, da se lahko tako začutiš z nekom tudi preko spleta - nama je bilo kot da se srečujemo v živo (kar smo se v prejšnji nosečnosti :) ).

Tokrat so bile  spletne priprave na porod v veliko pomoč, ker starejšega otroka ne moreva dati v varstvo.

Čisto vse vsebine so bile kot nalašč za  naju, vzpstavila sva stik z dojenčko, se dodobra pripravila na njegov prihod in povezala tudi med sabo. Hvala Tara - vsakič znova se dokažeš"

Blaž

"Šele zdaj vem, da res nisem imel pojma o porodu pred tole skupino ... in mislism si, da najbrž ne bi bil nič kaj v pomoč svoji dragi, če ne bi prišla do Tare.

Najbolj kul spoznanje mi je, da imamo tudi očetje nek višji smisel na porodu. Da sem lahko v veliko podporo, zdaj ko vem čemu služi moje spremstvo."

Teja

Imela sem to srečo, da sem hodila k Tari na individualne priprave na porod...ravno zato sva se lahko dotaknili tudi preteklosti,ki je bila še kako pomembna za lepo prihodnost moje deklice in tudi nas vseh, kot družine.
Hvaležna sem ji za vso podporo, ko je bilo težko, hudo...brez nje bi bilo veliko težje.
Tara je človek z izjemno sposobnostjo empatije in sprejemanja.
Iz srca privoščim to pripravo vsaki bodoči mamici, ki si želi podpore, lepe izkušnje...

Tara hvala ti za tvoj čas...